Ideer for deg som er singel på valentinesdagen

Valentinesdagen er rett rundt hjørnet og er dagen som er kjent for å få single til å føle seg ekstra single. Om du så er i et forhold, men ikke får vært med din partner, eller du er helt singel, så er det alltid fint å ha noe å gjøre for å få dagen til å gå, men samtidig kunne kose seg. Ikke alle bryr seg om denne spesielle kjærlighetsdagen og tar det bare som en helt vanlig dag, men er du som meg som konstant har i bakhodet at du er alene på en sånn dag da har jeg redningen. Jeg har kommet med et par ting du kan gjøre hvis du er alene på valentinesdagen.

Self-care dag

Ta en self-care dag hvor du bare skal kose deg i egen selskap og unne deg selv noe godt. Finn fram favorittfilmen din, litt sjokolade og bare ha en rolig kveld med deg selv. Fyll opp badekaret, ta med et glass vin eller hva du foretrekker og ta deg en velfortjent spadag med skrubb, fotbad eller en god og lang dusj. Har du en ansiktsmaske du liker godt kan du også ta på den mens du slapper av i badekaret eller ser en film og unn deg selv noe godt, om det så er sunt eller usunt, dette er ikke dagen til å stresse med sånt.

Vær med familien din

Hva er vel bedre enn å tilbringe dagen med de du er glad i, nemlig familie. Noe av det beste jeg vet er når familien samles til en god middag og ser en sikkelig skrekkfilm eller krim mot kvelden. Bli med å lage middag så du har noe å gjøre, lag en sikkelig god dessert som alle kan nyte etter maten og kjøp inn noe blomster eller tenn noen stearinlys rundt i rommet hvis du vil gjøre det ekstra koselig. Sammen finner dere en film som alle vil se, og sørg for at det ikke er noe romantisk eller kjedelig, men heller en god skrekk som får deg til å tenke på andre ting og kos deg med noe potetgull eller en bøtte med is.

Frokost på senga

I et forhold håper vel mange på at de skal få frokost på senga på valentinesdagen, men dette er fullt mulig om du så er singel. Sov ut og ikke stress med å forte deg opp før du virkelig er sulten. Kjøp inn favorittfrokosten din dagen før, sett på noe musikk eller en video på Youtube mens du lager frokost til deg selv.

For å gjøre det ekstra koselig kan du pynte litt med en blomst eller legge det på en fin måte, skjære ut noen hjerter og tenne noen lys, eller så kan du bare drite helt i det for alt skal uansett i munnen. Viktigste er at du lager noe du liker og kan kose deg med, og hvis du mener du fortjener det kan du også lage deg selv en kake eller noe lignende for å feire at du er fornøyd med å være med deg selv den dagen.

Kino med venner

Få med deg noen venner ut og se en sikkelig jentefilm. Sørg for at de du drar med også er single, men hvis noen er i et forhold så lag regler om at det ikke er lov å snakke om noen gutter uansett hva, da det skal være en jentedag uten boydrama. Kjøp (eller snik inn) litt godteri, kjøp det største popcornet dere kan få der og prøv å få den beste plassen. Kanskje også betale litt ekstra for å oppgradere til de beste setene hvis de har det der.

Hvis du ikke er en kinoperson eller at dere ikke endte med å finne en god film å se kan dere alltids ta filmkvelden hjemme hos en av dere. Her slipper dere også å måtte snike inn godteri eller bruke masse penger på det dyre de har på kinoen. Bruk heller pengene dere sparte på billettene til å kjøpe inn masse god snacks og heller lei dere en film hvis Netflix skuffer. Avslutt det hele med en god gammeldags overnatting hvor man ligger oppe hele natten og snakker om alt og ingen ting.

Dra ut på byen

Dette året er valentinesdagen på en fredag noe som gjør det helt perfekt da man har muligheten til å dra ut på byen og kose seg med noen venner. Finn et vors å dra på eller ha det selv hjemme hos deg. Inviter over noen gode venner, om de så er i et forhold eller ikke og bare ta det som en vanlig kveld.

Få i gang noen drikkeleker, sett på litt god musikk og dra ut et sted dere kan ha det gøy om det så er en klubb, karaokebar, vanlig bar eller kanskje bare en hjemmefest. Viktigste er at dere har det gøy og at du ikke skal gå rundt og tenke på hvilken dag det er. Det beste med dette er at de fleste som er i et forhold er helt andre steder enn på fest så det er stor sjanse for at du slipper å se de klissete parene overalt rundt deg og bare kan fokusere på deg og dine.

Har du noen planer for valentinesdagen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: