Ideer til Valentine`s Day for deg i et forhold

Frokost på senga

Frokost på senga kan aldri gå galt, med mindre du vekker personen for tidlig. Finn ut hva kjæresten din liker, stå opp litt før og kom opp med maten på et brett som han/hun kan våkne til. Vil du gjøre det litt ekstra søtt kan du dekorere brettet med noe, evt. legge en blomst ved siden av eller sette noen små lys på brettet eller rundt i rommet før du går opp med maten. Å våkne opp til frokost på senga er veien til alles hjerter.

Bygge et filmfort

Dette er noe jeg har gjort selv og kan trygt si slår an uansett hva. Er du og kjæresten din glad i å se på film sammen eller ha en rolig kveld inne er dette perfekt. Du legger en madrass på gulvet som startpunkt, setter to stoler på hver side av madrassen og legger et laken over som du fester godt med strikk, klype eller noe lignende. Deretter fyller du opp fortet med alt du har av puter, pledd og evt en dyne.

For å legge til noen siste detaljer kan du henge en lenke med lys over inngangen eller legge det rundt, legge roseblader på dyna, litt godteri, potetgull eller hva nå enn dere liker å spise inni fortet og en pc som er klar for å spille av noe på Netflix, så har du den perfekte gaven i box.

Dra på restaurant

Å dra på en restaurant kan aldri skade hvis dere er et par som ikke liker å gjøre noe så stort ut av dagen. Finn favorittstedet deres å spise og ta en rolig kveld der med god mat, kanskje noe godt å drikke og avslutt det hele med dessert. Bruk kvelden på å snakke og bli enda bedre kjent, og se hvor kvelden bringer dere videre.

Lag middag hjemme

Å dra på restaurant kan noen ganger bli litt dyrt, samtidig som at det ikke er så personlig. Hvis du vil gjøre litt mer ut av dagen så slå på stortromma og lag middag til dere hjemme. Finn ut hva favorittmaten til kjæresten din er, og kanskje også dessert, finn fram oppskriften og følg alt som står så burde det gå bra. Dekk bordet med en rød duk, lys rundt i rommet og på bordet, demp lyset og sett noen blomster i en vase så kan jeg love deg at kjæresten din blir overlykkelig. Mat slår aldri an feil, spesielt ikke hvis du har gjort alt selv.

Print ut bilder av dere og skriv bakpå som et kort

Har dere vært sammen en stund har du sikkert noen søte bilder av dere sammen. Print dem ut hvis du har muligheten, beste resultatet blir hvis du bruker ark som er for bilder da de er tykkere og gir en glans over bildet. Finn riktig størrelse, velg ut rundt 5-10 bilder, spørs hvilken størrelse du går for, og print dem ut. Deretter klipper du bort det hvite rundt bildet og skriver bakpå dem alle sånn at det til sammen blir en lang tekst. Skriv også nummer bak på alle bildene så han/hun leser teksten i riktig rekkefølge. Evt. kan du legge dem ut over senga med noen roseblader og lys rundt, eller henge dem i tråden på noen hjerteballonger hvis du vil gjøre noe mer ut av det.

Dra på The Well/spa

Hva er vel mer perfekt enn å dra på spa sammen. The Well er perfekt for par da det er intimt og romantisk, og best av alt så er det ikke lov å ha med mobilen sånn at man får koblet av og brukt tiden sammen. Er du ikke komfortabel med å være naken som man må der så er det muligheter for å dekke seg så du slipper dette, og en dag i uken har de gjort så man ikke kan være naken da ikke alle synes dette er komfortabelt. Etter bare noen timer der skal jeg love deg at du kommer til å være kjempe rolig og avslappet og kanskje også ende mer forelsket. Bor du ikke i nærheten av The Well i Oslo finnes det nok mange andre spa dere kan dra til som også er kjempe bra.

Bilde fra Farris bad som også er et spahotell

For flere ideer kan du sjekke ut min Pinterest – Kineaustad – da jeg har en egen tavle for kjærlighet hvor alle disse ideene kom fra. Alle ideene over har jeg også prøvd selv så er det noe du lurer på er det bare å spørre så jeg hjelper jeg med glede!

Har du noen planer for valentinsdagen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: