Min helg på Geilo

I helga som var dro jeg og typen til Geilo for å være litt med familien hans og få litt tid borte og alene. Han har vært der mye i barndommen sin og ville vise meg litt rundt og jeg hadde aldri vært der før så jeg trengte noen som kunne vise meg rundt. Familien hans bodde på et eget sted så vi valgte å sjekke inn på et hotell for å ha muligheten til å koble av litt når vi ikke var med de andre. På fredagen kom vi opp litt sent da jeg måtte jobbe den dagen og det var en del timer opp. Resten av kvelden valgte vi bare å slappe av på hotellet da det hadde vært en lang dag og vi var slitne. Vi hadde et av de bedre rommene på Dr. Holms og var veldig fornøyd, spesielt med utsikten.

Bildet er ikke mitt da jeg glemte å ta selv.

På lørdagen stod vi opp og spiste frokost på hotellet hvor de hadde relativt god mat med det man trenger og tok turen over til familien hans etter maten hvor vi ble i noen timer. Resten av dagen gikk til å tusle i det lille de hadde av sentrum, sitte på cafe i bakken, spise middag med familien og tusle litt rundt på hotellet for å se hva de hadde å tilby. Det var et stort hotell med alt ifra restaurant og bar til bowling og spa. Vi tok en milkshake på bowlingen før vi gikk opp på rommet og tok med litt kinamat som vi koste oss med til filmen før vi la oss.

Søndagen ble det frokost på hotellet før vi pakket da vi måtte sjekke ut innen klokka 11. Vi tok turen i bakken med familien hans hvor vi var i noen timer og slappet av på cafeen før det var på tide å komme seg hjemover. For meg som hater å sitte i en bil lenge så ble 5 timer ikke noe jeg gledet meg til da vi først måtte slippe av faren hans i Drammen for så å dra til Oslo til meg. Det ble en lang tur, men brått så var vi hjemme og kunne slappe av.

Alt i alt var det en veldig fin tur og jeg er storfornøyd med hotellet. Ble dessverre ikke noe spa på meg eller bowling da vi prioritere andre ting, men det var godt å ha en helg til å bare slappe litt av og få tid sammen. Tok dessverre ikke mange bilder da jeg er så dårlig på det, men var utrolig fint der og hadde en kjempe fin tur.

Har du noen gang vært på Dr. Holms eller Geilo?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: