Let`s get to know me

Hei, jeg heter Kine Austad og er en jente på 19 år. Jeg fullførte nylig videregående skole og har nå et friår hvor jeg jobber. På fritiden liker jeg å ta bilder og redigere og prøver så godt jeg kan å være aktiv på instagram som er en liten hobby jeg har funnet glede i – følg meg på @kineaustad.

Jeg blogget i nærmere 6-7 år fra rundt 2008, da stort sett alle jeg kjente gjorde det. Jeg elsket det og la utrolig mye tid inn i det, men slutta da jeg følte jeg vokste fra det og ikke hadde tiden som krevdes for å fortsette som jeg pleide. Jeg har alltid elsket å skrive og føler jeg har mange ideer og tanker jeg vil dele med andre, noe som er en av grunnene til at jeg nå starter en ny blogg.

Jeg kommer stort sett til å blogge om hverdagen og livet mitt, dele personlige erfaringer som kan relateres til om kjærlighet, skole, gruppepress og stort sett alt du kan tenke deg som gjelder for ungdommer. Jeg vil også prøve å komme med tips til ulike ting som jeg har fått bruk for i livet, fortelle om reiser jeg har vært på og blant annet komme med anbefalinger på f.eks. opplevelser/filmer/bøker, men også mye annet. Så forhåpentlig treffer jeg et tema som du kan relatere deg til.

En blogg går stort sett bare to veier, enten bra eller rett i dass, men hvem er jeg hvis jeg ikke prøver. Gleder meg til å komme i gang og etterhvert få bli kjent med de som velger å følge min bloggreise ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: