Hva jeg tar med inn i det nye året – 2020

Da var året 2019 over. Et år fullt av gleder, overraskelser, kjærlighet, men også nedturer og stress. Hvert år lager jeg meg noen nyttårsforsetter som jeg vil ta med inn i det nye året, men jeg har aldri klart å følge noen av dem i mer enn en måned max. I år vil jeg være mer realistisk og velger derfor å droppe og lage noen nyttårsforsetter da jeg føler det ofte bare drar med seg press og urealistiske forventninger til meg selv og det nye året. 2019 var et år for å teste grenser og nå mål, et år jeg er stolt av ut ifra min egen vekst som person. Jeg er stolt av alt jeg fikk til, men også det jeg ikke fikk til eller som gikk som jeg hadde håpet, for sånn er livet noen ganger. Jeg er ung og trenger ikke stresse med livet enda da jeg har mange år på å få til det jeg vil. Man må prøve og feile litt og det er akkurat det jeg gjør.

2019 var alt i alt et bra år, kanskje mitt beste til nå. Det var mange nedturer og tunge tider, mye stress og fortvilelse. Men alt i alt så er det oppturene jeg sitter igjen med. Jeg fullførte videregående, noe jeg for noen år siden virkelig ikke trodde skulle skje. Jeg var også på to helt fantastiske turer til utlandet med familien, jeg fikk min første jobb, og jeg fikk min andre jobb. Noe jeg er utrolig fornøyd med i 2019 er at jeg endelig fikk lappen, noe som jeg hadde jobbet så hardt og lenge for og som var en stor lettelse. Viktigst av alt så føler jeg at jeg har vokst utrolig mye som person og blitt mer selvsikker og voksen.

Inn i det nye året vil jeg heller fokusere på hva jeg gjorde bra i 2019 og som jeg vil ta med videre for å gjøre 2020 til det beste året mitt. 2019 var det året jeg begynte å jobbe mer for meg selv og mine mål, noe som også gjorde at jeg klarte å fullføre skolen med gode karakterer, jeg fikk lappen og sjokkerende nok to jobber, selvom alle sa det mest sannsynlig kom til å ta måneder da jeg var uten jobberfaring.

Jeg vil også fokusere mer på det positive og mindre på alt som er negativt. I alle år har jeg vært ganske negativ fordi jeg ofte har vært sur på mye. Jeg hater selv andre som er så negative og begynte gradvis i fjor å endre på dette. Over tid så ble jeg mer positiv noe som førte meg seg mye bra. Det gjorde at jeg fikk til mer, jeg hadde mer energi, jeg klarte å glede meg til småting og følte de rundt meg så på meg på en annen og bedre måte.

Jeg er veldig takknemlig for alt 2019 dro med seg og ga meg, og jeg er utrolig spent på hva det nye året har i vente for meg. Jeg har mange planer for det nye året og nye ting jeg vil satse på, så jeg er veldig spent på hva jeg får til og hva som ikke går helt etter planen. Men en ting vet jeg og det er at jeg skal starte med hodet på rett plass, ikke forvente for mye, men allikevel forvente nok. Det er til syvende og sist bare jeg som bestemmer hvordan det nye året blir, så det ene målet jeg skal sette er å gjøre alt jeg kan for at jeg blir fornøyd med året og alt i alt har det bra med meg selv og de rundt meg.

Hva vil du ta med inn i 2020?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: